Trappen

Trappen bij Provily:

Een trap in huis is op welke plek dan ook altijd een product dat opvalt. De trap heeft immers een prominente plaats in Uw woning.
Wij kunnen er een kunststuk van maken, een trap helemaal opgaat in uw stijl en sfeer van uw woning, zodat de trap geen ding meer is, maar een pronkstuk waar u trots op mag zijn.
Een houten trap, RvS trap of een combinatie van materialen. Wij kunnen U adviseren, gratis inmeten, ontwerpen en een passend voorstel doen.
Wij denken natuurlijk ook mee met de ideale houtsoort voor u, een vuren, eiken, mahonie, hart houten trap, alles kan bij ons. Belangrijkste is: de keuze moet aansluiten bij Uw wensen en wooncomfort.
Het ontwerp van de trap maakt ons niet uit, een rechte trap of een trap met kwarten, een S-trap, trap en balkon, leuningen – hekwerk en nog vele andere mogelijkheden. Dit alles is voor ons een uitdaging en die nemen we graag aan.

Naast trappen kan Provily u ook van dienst zijn als het gaat om het herstellen, renoveren en/of vernieuwen van bijvoorbeeld uw leuning, hekwerk, aanbrengen van anti slip ed.

Trappen vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! Moderne trappen vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! Luxe en goedkope Trappen bij Provily - Zevenbergen - Etten-Leur - prinsenbeek

Komt U naar onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over alle trappen door ons team.

Voor meer informatie over trappen neem contact op, volg ons op Facebook op of kom langs in onze winkel.