Houten, aluminum en kunststofkozijnen

Houten, aluminum en kunststof kozijnen vindt u bij Provily

Of het nu hout, kunststof of aluminium is het vernieuwen of renoveren van uw kozijnen is en specialistisch werk. Het maken van keuzes is daarin zeer belangrijk. Dan is het dan ook zeer belangrijk dat U een vakkundige partij heeft die u open kan adviseren over de mogelijkheden om dit werk uit te voeren. Wij zijn al meer dan 35 jaar met kozijnen bezig. U ideale partner voor deze klus.

Ook het vernieuwen of renoveren van glas binnen Uw woning kan een meerwaarde en een comfortabeler leven geven. Niet alleen energie besparing, maar ook Uw woongenot gaat omhoog, met dubbel of zelfs de laatste trend –triple glas-. We stoppen kieren en gaten, zodat de tocht verdwijnt.

Houten kozijnen - provily zevenbergen aluminium kozijnen - provily zevenbergen kunststof kozijnen - provily zevenbergen goedkope kozijnen - provily zevenbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het maken van openslaande tuindeuren in Uw woning in plaats van een dichte ruit naar de tuin toe, kan zomers een verrijking zijn van Uw buitenleven. Lekker weer, deur(en) open en U loopt zo naar buiten toe om te genieten van Uw tuin. Tuindeuren zijn in diverse soorten verkrijgbaar, schuifpui, openslaande deur of harmonica deuren. Voor ons geen probleem, wij adviseren U, meten gratis in, ontwerpen en doen een passend voorstel.

De garage deur omzetten tot een vast wand met een buitendeur. Geeft Uw garage veel meer werkplek en ruimte of opberg gemak. Of de garage ombouwen tot een kamer of kantoor. Wij denken graag me om de ideale kamer of werkkamer te creëren. Provily is specialist in maatwerk kozijnen en deuren.

Home comfort is voor Provily alles wat het genot van wonen verbeterd. Het leveren van maatwerk is een van onze specialisme.

Bijvoorbeeld raamhorren. U houd het ongedierte en/of de vliegen buiten door een raam- of deurhor te gebruiken. De diverse oplossingen, aangeboden door Unilux, geven U de kans Uw woning ongedierte en vliegen/ muggen vrij te houden.

Komt U naar onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over alle kozijnen en home comfort door ons team.

Voor meer informatie over kozijnen neem contact, volg ons op Facebook op of kom langs in onze winkel.