Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk vindt u bij Provily:

Voor zowel de scharnieren als deurbeslag bent U bij Provily op het juiste adres. De laatste trends volgen wij hier.
In de scharnieren wereld is een sterke ontwikkeling naar het zogenoemde onzichtbare scharnier. Dit scharnier valt geheel in de deur en kozijn, waardoor U aan de buitenkant geen zichtbaar schanier heeft. Geeft uw ruimte een strakke aanblik en geeft de deur de volle aandacht.

Hang en sluitwerk zevenbergen - ProvilyOok bij de handgrepen voor de deur is een sterke ontwikkeling. Enerzijds een strakke moderne lijn met minimaal beslag op de deuren en een terug weg naar de retro greep. Een degelijke chique handgreep, met een houten afzetting. Deze geeft de deurgreep een warme handdruk en een stijlvolle aanblik.

De argenta® invisible neo is een reeks onzichtbare scharnieren met een uitzonderlijk hoge en sublieme afwerking; geen enkele schroef is zichtbaar.
Deze scharnieren kunnen eenvoudig, soepel en snel fijn geregeld worden dankzij het ingebouwde hoogteregelsysteem.
Dankzij dit uniek systeem heeft men geen dikteplaatjes meer nodig om onder de deur te plaatsen bij het instellen van de hoogte. Het gepatenteerd ingebouwde inhaaksysteem “Easy-Hook®” zorgt ervoor dat men de deur in het kader kan plaatsen
en regelen door slechts 1 persoon. De behuizing van het scharnier in de deur kan reeds op voorhand in de werkplaats gemonteerd worden.

Komt U naar onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over alles van veilig hang en sluitwerk door ons team.

Voor meer informatie over hang en sluitwerk neem contact op, volg ons op Facebook op of kom langs in onze winkel.