Houten Trappen Etten-Leur

Houten Trappen Etten-Leur? U vindt ze bij Provily

De specialist in Houten Trappen in Etten-Leur en regio. Sinds 1992 het vertrouwde adres in Zevenbergen.

Houten Trappen Etten-Leur:
Een houten trap in huis is op welke plek dan ook (de huiskamer – de hal –of de bovenverdieping) altijd een product dat opvalt. De trap heeft immers een prominente plaats in Uw woning.
Wij kunnen er een kunststuk van maken, een trap helemaal opgaat in uw stijl en sfeer van uw woning, zodat de trap geen ding meer is, maar een pronkstuk waar u trots op mag zijn.
Een houten trap, RvS trap of een combinatie van materialen. Wij kunnen U adviseren, gratis inmeten, ontwerpen en een passend voorstel doen.
Wij denken natuurlijk ook mee met de ideale houtsoort voor u, een vuren, eiken, mahonie, hart houten trap, alles kan bij ons. Belangrijkste is: de keuze moet aansluiten bij Uw wensen en wooncomfort.
Het ontwerp van de trap maakt ons niet uit, een rechte trap of een trap met kwarten, een S-trap, trap en balkon, leuningen – hekwerk en nog vele andere mogelijkheden. Dit alles is voor ons een uitdaging en die nemen we graag aan.

Naast houten trappen kan Provily u ook van dienst zijn als het gaat om het herstellen, renoveren en/of vernieuwen van bijvoorbeeld uw leuning, hekwerk, aanbrengen van anti slip ed.

In onze sfeervolle showroom en/of bij U thuis; komen wij gaarne Uw persoonlijke wensen bespreken. Sinds 1992 zijn wij het vertrouwde adres voor comfortabel woonplezier. Wij leveren uitsluitend gerenommeerde kwaliteitsproducten in de juiste prijs – kwaliteitsverhouding.

Wij leveren uitsluitend gerenommeerde kwaliteitsproducten in de juiste prijs – kwaliteitsverhouding. Wij zijn klantgericht en meedenkend in oplossingen en hebben een vakkundig montage- en serviceteam, met eigen monteurs.

Dus onze visie zal u zeker bevallen:
“iedereen wist dat het niet kon, tot dat er iemand kwam die dat niet wist”

Onze missie is dan ook:
“Het grootste plezier in het leven zit in het doen van dingen, waarvan mensen zeggen dat het niet kan”

Kijk op de website voor meer informatie over ”Houten Trappen Etten-Leur”.

Houten Trappen Etten-Leur - Provily