Dakkapellen / Dakvensters

De dakkapellen en diverse ramen:

Ontwerp
Het plaatsen van een dakkapel geeft U veel mogelijkheden om Uw wooncomfort op de verdieping te verhogen. Ook vele soorten en opties (vormgeving, design, afmetingen) spreken wij graag met u door. Wij komen graag bij U thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Een dakraam laten plaatsen kan een goede optie zijn om meer uit je zolderkamer te halen dan op dit moment mogelijk is. Als je je zolder als opslagplaats gebruikt kun je hier een werk of hobbykamer van maken met een dakraam. Een dakraam is anders dan een dakkapel. Een dakraam loopt namelijk in dezelfde lijn als het dak. Het zorgt verder voor meer daglicht doordat het een glasoppervlak heeft. Je laat dus eigenlijk een raam in je dak plaatsen dat in een helling staat. Je huis wordt met een dakraam comfortabeler en kun je op een goedkope manier meer ruimte creëren. Want een dakraam is namelijk goedkoper dan een dakkapel. Naast meer daglicht zorg je ook voor meer frisse lucht in het huis. Op zolder kan het in sommige gevallen vochtig en muf zijn. Een dakraam biedt dan uitkomst. De ramen komen tegenwoordig in allerlei maten en vormen. Je kunt een klein of grote raam laten plaatsen in je dak. Ook de kleur en het soort glas is te kiezen. Sommige soorten glas laten bijvoorbeeld in de winter meer zon door zodat je optimaal kunt genieten van de warmte van de zon.

Kom naar de showroom voor meer informatie

Meer lichtinval
Met een raam in uw dakkapel creëert u aanzienlijk meer lichtinval in huis. Daarnaast zorgt u er met een raam in uw dakkapel voor dat uw woning beter geventileerd is. Zeker wanneer uw dakkapel zich in de slaapkamer bevindt is het belangrijk om deze kamer te voorzien van frisse lucht

Dakkapellen bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! Diverse Ramen bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs!

Ventilatie
Bij het plaatsen van een raam in uw dakkapel is het slim om ook een ventilatierooster in het raam te laten plaatsen. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat uw huis 24 uur per dag geventileerd kan worden. Voor een gezond leven

Isolatie
Veel warmte in huis gaat verloren door ramen. Het is daarom belangrijk dat de ramen van uw dakkapel goed geïsoleerd zijn. Met HR++ isolatieglas blijft het warmteverlies in huis beperkt, waardoor u veel geld kunt besparen op uw energiekosten. Ook de zijwangen isoleren wij optimaal. Geen koude wind of lucht door de zijkanten van de dakkapel.

dakraam - provily zevenbergen

Soorten Ramen

Draairaam
Een draairaam is het meest voorkomende raam in Nederland. De naam zegt eigenlijk alles al. Een draairaam heeft enkel een draaistand en kan naar binnen of naar buiten toe openslaan Om de juiste keuze te maken zijn wij U graag van dienst.

Draaikiepraam
Een draaikiepraam heeft een draaistand – alleen naar binnen toe- en een valstand. Dit maakt dat een draaikiepraam ook erg makkelijk is schoon te maken, door zijn uitval naar binnen toe. U kunt zomer en winter het raam op een kierstand zetten, waardoor u toch kunt genieten van frisse lucht in uw huis. Het draaikiepraam is de laatste jaren populair geworden vanwege de gebruiksvriendelijkheid, schoonmaakgemak en het gemak om er vliegenhorren te plaatsen

.

Kiepraam - Provily Zevenbergen

Schuiframen
Een schuifraam bestaat uit twee vensters, namelijk een vast raam en een ander venster dat kan schuiven. Een schuifraam kan horizontaal of verticaal schuiven.

Komt U naar onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over alles van dakkappelen door ons team.

Neem contact op voor meer informatie over dakkapellen en ramen, volg ons op Facebook op of kom langs in onze winkel.