Buiten- en binnendeuren

Ons assortiment buiten- en binnen deuren:

Voordeuren
Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de voordeur van een woning is? Ook al lijken in een straat de huizen als twee druppels water op elkaar, elk huis krijgt zijn eigen gezicht met zijn of haar unieke voordeur.
Deuren zijn een zeer belangrijke sfeermaker voor uw woning. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij de uitstraling die u uw woning wilt geven. Wij bieden u daarom een groot aantal modellen en uitvoeringen.

Landelijke deuren
Landelijke voordeuren zijn er in diverse varianten. Stoer, stevig en authentiek. Dat zijn de elementen uit het landelijke leven die U terugziet in onze deuren.
De zachte ronde lijnen geven een warm huiselijk gevoel, en met de stevige en solide vormen geven ze de deur een robuuste uitstraling. Landelijke deuren kunnen geleverd worden met vensters, geeft veel natuurlijk licht in de hal en met verschillende vlakverdelingen en vormen toepasbaar.
Komt U naar onze showroom voor de variaties.

Klassieke deuren
De serie klassiek garandeert een fraaie entree. Uit het authentieke houtsnijwerk en de gestileerde roosters spreekt een warm welkom.
De roosters (stijlvol zwart of in verrassende kleuren) doen de oude sfeer herleven en ook de sfeer van een Hollands landhuis dient zich weer aan. Terug in de tijd met deuren in klassieke stijl.
De statige uitstraling vindt zijn oorsprong in de deurmode van vervlogen eeuwen Een combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse techniek: het uiterlijk van Nederlandse deuren uit de 19e eeuw, maar aangepast aan de normen van nu.
De klassieke deur kan in veel werelden geplaatst worden. In de klassieke woning, maar ook in een moderne woning of een trendy ingerichte hal.
Komt U naar onze showroom voor de variaties.

klassieke buiten deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! grijze deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! rode deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! Deuren met ramen vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs!

Retro voordeuren
Kleine draairaampjes, nostalgische tramklinkjes, aparte sierkaders of –elementen, alles even verfijnd. De sierlijke afwerking geeft dit type deur een geheel eigen karakter mee.
De stijl die voortkwam -de art deco-, was meer geometrisch. De Retro deuren verwijzen naar onze stijlen uit het begin van de twintigste eeuw. Ze hebben sierlijsten, speciaal ontworpen weldorpels en mooie metalen ornamenten.
Ook veel aandacht voor de detaillering, draairamen en glas in lood, elementen die de deur extra allure geven.
Voor elk huis is er dus wel een retro deur. Een naadloze aansluiting met de huidige tijd en een knipoog naar het verleden.
Komt U naar onze showroom voor de variaties.

Moderne voordeuren
Strakke deuren met vele mogelijkheden die passen bij een modern huis. Heldere vormgeving door een strak samenspel van verticale en horizontale lijnen. Een RvS belijning in de deur of met mooie strakke beugels. Strakke vlakken glas verwerkt in de deuren geven een extra dimensie aan de woning. Bij al het glas geldt natuurlijk altijd gelaagd, een zekerheid en een veiligheid.
Komt U naar onze showroom voor de variaties.

Tuin-, Achter- en/of zijdeuren
Ook voor de tuin-,achter- en/of zijdeur heeft Provily de juiste oplossing. Stapeldorpel deuren geven een scala aan mogelijkheden en keuzes. Van dichte deur tot een deur met veel licht, oftewel gelaagd veiligheids glas en leverbaar met brede stijlen, in alle maten, ook in brandwerende uitvoeringen. Geen ontwerp is onmogelijk voor Uw deur.
Komt U naar onze showroom voor de variaties.

Voor meer informatie neem contact op, volg ons op Facebook op of kom langs in onze winkel.

Een goedgekozen binnen deur kan wonderen doen voor de sfeer en stijl van Uw interieur. Deuren zijn het visite kaartje van ieder kamer. Subtiele details zorgen voor een juiste eerste indruk. Ieder kamer heeft zijn eigen karakter en verdiend zijn eigen binnendeur. Laat u inspireren. Een scala aan mogelijkheden binnen de binnendeuren. Ook hier zie je veel variërende trends.

De laatste trend; stalen kozijn en deuren zijn nu ook vertegenwoordigd bij Provily in de showroom. Alle mogelijkheden kunnen wij voor U verzorgen. In alle stijlen van huizen kunnen deze stalen deuren worden geplaatst. Voor ieder huis zijn design en uitvoering. Taats draaiende deuren, scharnier draaiende deuren. Stalen deuren met 2 of meerdere glasvlakken behoren tot de mogelijkheden. Ook een variatie aan profielen. Glas wordt opgestopt met stopverf, het veel gebruikte L profiel of het blok profiel. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk.

img_6382taats-midden-draaiendstalen-design-taasdeuren-amsterdam-0-e1437726192933

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retro of klassieke deuren met glas in lood –strakke vormen tot mooie art deco lijnen, strakke moderne deuren met veel glaspanelen en deze voeren het licht door het hele huis en brengen kleuren tot leven.In iedere lijn binnendeuren is er natuurlijk een oplossing voor uw kamer, toilet en badkamer.Ook voor de maatvoering hebben we alle variaties, hoog – laag of breed – smal, alles is leverbaar.Als de deur niet bij ons staat -in welke variant dan ook- dan is deze zeker niet te koop.

Binnen- en buiten deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! binnen deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs! moderne deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs!moderne deuren vindt u bij Provily in Zevenbergen, regio, Moerdijk, Klundert, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek. Kom langs!